Julie Nielsdotter

ÅRET DER GIK – 2016

tumblr_nkzqw641pi1rtrt8wo1_500

Her op til nytårsaften bliver jeg altid ramt af en form for nostalgi. Jeg tænker tilbage på året der er gået, opture, nedture osv. Jeg synes 2016 har været et virkelig dårligt og hårdt år, set fra et større perspektiv. Vores verden er ramt af så mange katastrofer og så meget ondskab, at det næsten ikke er til at bære. Jeg tror der er mange, som ser frem til et bedre år i 2017, fyldt med mere kærlighed og færre dårlige ting.
Set fra et personligt perspektiv har det været et okay år; jeg har skiftet job (og jeg elsker mit nye job), jeg har brugt næsten 6 måneder på mit speciale, jeg er blevet en del af Society B (yaaay <3) og jeg har fået rejst lidt (alt for lidt faktisk). I 2017 vil jeg have fokus på positiv energi og sørge for at få rejst meget mere. Jeg har allerede en del rejser, som jeg går og fantaserer om.
Jeg har forsøgt at kigge lidt tilbage på 2016 ved at gennemgå årets outfit billeder, som jeg deler nedenfor. Rigtig godt nytår til jer allesammen og 1000 tak fordi i læser med <3

During the days leading up to New Years Eve I am always hit by a sort of nostalgia. I look back on the past year including the good things, the bad things and so on. Seen from a larger perspective I think 2016 has been a really terrible and difficult year for our planet. The world is hit by so many catastrophes and evilness, that it seems almost unbearable at times. I think many are looking forward to 2017 and hoping for a year including love and less terrible stuff.
Seen from a personal perspective, this has been an okay year; I have gotten a new job (which I love), I have spent almost 6 months on my Master thesis, I have become part of Society B (yaaay <3)  and I have travelled a bit (not enough!). In 2017 I will make sure to focus on positive energy and make sure to travel much more. I already have some travel plans that I am currently fantasizing about.
I have tried to look back on 2016 by going through outfit pictures, that I will share below. Thank you all for following! Happy New Year everyone <3 

JANUAR

januar

Jeg husker ærligt talt ikke så meget fra min januar andet end at det var koldt og mørkt og at jeg glædede mig til at komme til Miami i februar!

Actually, I don’t remember much from past Januaray, other than it was cold and dark and I looked forward to going to Miami in February!

FEBRUAR 

februar

En uge i Miami i februar burde være obligatorisk for alle hver februar!

A week in Miami in February should be obligatory for everyone in!

MARTS

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Det samme som januar basically….

The same as January basically….

APRIL 

april

I April var min kæreste og jeg på weekendtur i den smukke svenske by Göteborg, hvilket var SÅ optur!

In April, me and my boyfriend went on a weekend trip to the Swedish town Göteborg, which was absolutely amazing!

MAJ

maj

Okay, selvom ovenstående outfit ikke er super sommeragtigt så var det jo nærmest sommer i Maj. Super underligt.

Okay, even though this picture is not very summer-ish we almost had summer coming in May. Super weird.

JUNI

Processed with VSCO with m6 preset

Juni bød på sommer, Distortion og Eksamen! Og denne smukke badedragt fra Mads Nørgaard x Freya Dalsjø samarbejdet.

June equaled summer, Distortion and exams! And this beautiful bathing suit from the Mads Nørgaard x Freya Dalsjø co-lab.

JULI 

juli

Sommerferie ved Vesterhavet, frisk luft og god mad!

Vacation at Vesterhavet, fresh air and good food!

AUGUST

august

Jeg husker august som rimelig kold og fuld af regn og så MEGET varm til sidst, men den var stadig skøn nok og jeg var endda en tur i Madrid med mit arbejde sidst på måneden.

I remember August as being pretty cold and full of rain and then SUPER hot at the end, but it was still great and I even managed to go on a trip to Madrid with work at the end of the month. 

SEPTEMBER

september

Dette billede er taget på den dag hvor jeg havde årets værste tømmermænd. Jeg lå i sengen til kl. 16 og kastede op, grundet for mange espresso martinis og fis og ballade aftenen før, så tingene er altså sjældent som de ser ud til på billeder hehe 😉

This picture is taken on the day I had the worst hangover of 2016. I had been in bed until 4 PM puking due to too many espresso martinis and too much fun the night before, this is just to say that things are not always what they seem like on picture 😉 

OKTOBER 

oktober

Oktober er fødselsdagsmåned, så den var god! Jeg så min familie og mine venner rigtig meget og det elsker jeg.

October is BDAY month, so obviously that is always a good one! I managed to see my family and friends a lot, which I love.

NOVEMBER 

november

November fløj afsted! Hvor blev den af? Jeg husker ingenting, men det var klart dér mit speciale peakede (indtil videre i hvert fald – jeg har gudskelov en måned tilbage til aflevering) og så bød november selvfølgelig også på Kenzo x H&M.

I seriously don’t know where November went? It seems like it flew past in a second. Anyway, it was definitely the month that my thesis peaked (so far, luckily I still have one month left before hand-in) and November was also the month of Kenzo x H&M

DECEMBER

december

Dette er jo ikke et super throwback-agtigt billede, da det ikke er mere end 2 uger gammelt, men det er mit yndlings december outfit i hvert fald. Det er ret sjovt at kigge tilbage på sit år gennem outfits, da det fortæller en del om hvordan vejret var, hvilket humør man var i osv. Igen: GODT NYTÅR <3

This picture is not very throwback-ish as it is only taken a couple of weeks back, however, it is my favorite December outfit. It is pretty funny to look back at your year in outfits, as it tells a lot about how the weather was, which mood you were in etc. Again: HAPPY NEW YEAR <3 

xx Caroline

2 kommentarer

 • May

  Selvom du har tømmermænd på billedet fra september, ser du stadig fantastisk ud! Du har virkelig, virkelig en fed og inspirerende stil og blog, og du er mit største modeikon! Jubler hver gang der kommer et nyt indlæg fra dig op 😉 Rigtig godt nytår, og endnu engang tak for en virkelig skøn blog. Glæder mig til meget mere inspiration og fede outfits fra dig i 2017 <3 Kh May

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej May 🙂 1000 tak for din søde kommentar og 1000 tak fordi du følger med!!! <3 Rigtig godt nytår og vi ses i 2017! Kærlig Hilsen Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julie Nielsdotter