Three Faves: Bitte Kai Rand

HOME UPGRADE + DISCOUNT!

Ligesom foråret frister en til at fornye sin gaderobe, får jeg også lyst til at åbne alle vinduerne i min lejlighed, rykke rundt og tilføje et par nye items. I forbindelse med at Moodings har 25% rabat på ALLE varer 1.-3. Maj, har jeg udvalgt mine favorit items fra shoppen. 25% rabat er altså VIRKELIG meget hvis man fx går og drømmer om en ny sofa eller noget andet sejt til sin bolig og Moodings har nogle VIRKELIG gode brands, for eksempel Normann Copenhagen, Nomess og HAY. Alt man skal gøre, for at benytte sig af tilbuddet er at bruge koden BD25 ved checkout. Jeg tænker at det måske endelig er på tide for mig at klikke det smukke Normann Copenhagen Terra Table hjem i lyseblå. God shopping!

skaermbillede-2017-04-28-kl-15-53-27 skaermbillede-2017-04-28-kl-15-53-41 skaermbillede-2017-04-28-kl-15-53-56

 

Indlægget indeholder reklamelinks

 1. NOMESS 
 2. NOMESS
 3. NORMANN COPENHAGEN
 4. WOUD
 5. NORMANN COPENHAGEN 
 6. HOUSE DOCTOR
 7. MENU
 8. AYTM
 9. UNTITLED
 10. AYTM
 11. AYTM

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Three Faves: Bitte Kai Rand