June 25, 2017

New York Shopping

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg har naturligvis været lidt på forkant inden vi rejste og samlet en shopping liste, så jeg kan bevare overblikket. Det er jo nærmest umuligt at være i New York uden at shoppe, men jeg planlægger også lidt en tur til King of Prussia Mall i New Jersey, som er det VILDESTE og smukkeste storcenter jeg i mit liv har set. Jeg har tilbragt ok meget tid der i mine unge dage, da min familie er nogle ægte U.S. mall rats hehe… Når det kommer til shopping i New York, så synes jeg bare det er en utroligt skøn måde at gå rundt og få set byen på, uden ”bare” at gå rundt. Generelt er jeg på udkig efter et par seje sneakers (eller to) og jeg kan heller ikke udelukke, at der ryger et par Fenty Jelly slides med hjem.. og så skal jeg også kigge lidt efter den  hypede Hi-Tech model. Derudover skal jeg besøge den store Topshop butik i SoHo og kigge nærmere på både Unique og Boutique in real life, en tur i Opening Ceremony, som jo nærmest er et museum fordi alting er så pænt – og jeg er ret klar på deres totebags! Lidt i samme kategori skal jeg naturligvis også forbi Dover Street Market og Kith og kigge på pæne ting (hvis min kæreste orker det) Sidst men ikke mindst skal jeg forbi Century21 og se om jeg kan gøre et fantastisk fund i form af noget helt utroligt billigt og pænt high-end… og så skal vi naturligvis forbi Brooklyn Flea Market og have det hyggeligt og dejligt. Og alle de andre fantastiske butikker i Brooklyn. Listen er lang og måske når jeg ikke det hele, for alt skal jo ikke handle om shopping (men kryds lige fingre for at jeg når det hele, ikke?)

Naturally, I have done some shopping research from home and even though I don’t want to spend my whole vacation on shopping, I believe it is a nice way to walk around and get to know a city properly. Below are some items that are definitely on my wish-list!

 

skaermbillede-2017-06-20-kl-11-56-18

 

oc

hi-tec-silver-shadow-rgs-6273-021-black-white

DOUBLE RING Balenciaga 

SLIDES Fenty x Puma 

BAG Céline 

TEE Topshop Boutique 

SNEAKERS Nike Air Jordan

TOTE BAGS Opening Ceremony

SNEAKERS Hi-Tech

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

June 25, 2017