ADIDAS CREATORS

GIFT GUIDE: STEAMER

Steamer gifted by Philips

Jeg blev første gang bekendt med hvad en steamer er – og hvad den kan – som 19-årig, da jeg arbejdede som kostumeassistent på en film og det er ingen underdrivelse at sige, at det ændrede min verden. Jeg HADER at stryge og desuden har jeg også haft et par uheld med strygejern (vi snakker brændt tøj…). Til gengæld elsker jeg, at mit tøj er pænt og glat uden dumme folder og krøl. Udover at fungere udglattende på tøjet, så hjælper den varme damp fra steameren med at genoprette fibrene i dit tøj OG dampen dræber bakterier og fjerner lugt og får dermed dit tøj til at føles nyt og frisk igen. Efter at have brugt steamere i arbejdssammenhænge som kostumeassistent, modeassistent og butiksassistent fik jeg endelig en af min mor i julegave for et par år siden og den har jeg været VIRKELIG glad for. Men da Philips skrev og spurgte om jeg havde lyst til at teste deres nye EasyTouch Plus steamer sagde jeg naturligvis ja med det samme. Udover, at den er en del pænere at have stående end min gamle steamer, så har den også et hav af smarte funktioner (for eksempel indbygget bøjle og buksebøjle) og jeg har allerede brugt den flittigt på både uld, kashmir, delikate satinkjoler, blazers, bukser osv. Den kan nemlig bruges på ALT materiale og man kan ofte spare sit tøj fra en tur til vask eller rens ved brug af steameren. Kort sagt, jeg er fan af steamers og jeg kan klart anbefale Philips’ nye steamer, hvis I mangler et ekstra julegaveønske! Find forhandlere HER.

img_3292

2 kommentarer

 • Nina

  Kære Caroline,
  Har du bedre erfarring med den fra Philips end Nordsteam – jeg ønsker mig nemlig en i julegave, men ved ikke helt hvad jeg skal gå efter?

  Mvh Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Nina, jeg har været superglad for den fra Nordsteam, men den var blevet lidt gammel, så Philips-versionen føltes klart som en opgradering. Synes Philips’ har flere gode funktioner og så er den også lidt pænere at have stående synes jeg. God gaveønske! Jeg kan ikke leve uden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS CREATORS