JANUARY 5, 2018

MONKI LOVE

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Fredag aften brugte jeg alene derhjemme med Banh Mi, New Girl og naturligvis lidt Instagram, hvor jeg faldt over nedenstånde virkelig pæne billede på Monkis Instagram. Det ene førte til det andet og det viser sig, at Monkis nyeste kollektion er helt ekstremt pæn og frisk. Se selv nedenfor, hvor jeg har udvalgt mine favorit items…

My Friday night was well spent on my couch with Banh Mi, New Girl and a bit of Instagram scrolling, where I fell over the pic below on Monki’s Instagram. Turns out that Monki’s newest collection is exceptionally cool and fresh. Have a look below, where I have picked out my favorite styles.

skaermbillede-2018-01-05-kl-20-49-09

 

skaermbillede-2018-01-05-kl-21-13-34 skaermbillede-2018-01-05-kl-21-13-47 skaermbillede-2018-01-05-kl-21-13-59

 

PIN STRIPE BLAZER*

GREEN MAXI DRESS*

CLEAR BLUE PLASTIC WALLET*

DOTTED MINI DRESS*

OVER-KNEE BOOTS*

MIXED STRIPED TOP*

BLUE PATENT SKIRT*

POINTY WHITE SLINGBACK HEELS*

 

 

2 kommentarer

 • Mette Marie

  Ja tak til Monki! Har klikket de lange støvler hjem..hvordan ville du style dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Mette Marie! GODT køb! Jeg overvejer dem virkelig også – de er SÅ seje! Jeg tror de kunne være mega seje under en lidt lang kjole (evt. i silke, satin eller lignende) men en stor chunky sweater udover. Eller til et miniskirt eller kort kjole med en bredskuldret blazer udover! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY 5, 2018