CHRISTMAS WISH LIST

OFF WE GO

Idag tager jeg til Budapest i tre dage med min søster og min mor, for at fejre lillejuleaften på en lidt anderledes måde. Glæder mig så meget til at komme lidt væk, gå i spa, gå langt hver dag og være sammen med de to <3 Hvis I har gode tips til byen (specielt vintage shopping) så hold jer endelig ikke tilbage i kommentarfeltet eller på min Instagram DM! Jeg har kun været i byen én gang før til forlænget sommerfest med mit arbejde, så jeg glæder mig til at se byen med mere ædru øjne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS WISH LIST