FAVE JEANS

FEBRUARY 25, 2019

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Et dagens fra igår, hvor jeg jeg var iført min nye smukke blazer fra Créton (gave) og mine yndlings sneakers lige p.t. som er et resultat af samarbejde mellem JW Anderson og Converse. Og speaking of JW Anderson, så var jeg forbi Noise PR forleden, for at se nærmere på Uniqlo’s SS19 kollektion, som rammer den nye butik samtidig med åbningen – og man kan altså godt glæde sig! Specielt til Uniqlo U kollektionen, som indeholder så mange flotte ting, både til mænd og kvinder. Derudover så lander JW Anderson x Uniqlo kollektionen også i butikken nogenlunde samtidig med åbningstid og det er altså også pænere end pænt. Der er specielt en skjorte med pufærmer, som kommer i forskellige flotte farver, som jeg er helt forelsket i!

 

  

HAIR CLIP Design B London*

BLAZER Créton 

VEST Vintage

PANTS Theory

SNEAKERS JW Anderson x Converse

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVE JEANS