BLUE JEANS PERFECTION

HORNBÆK BROCANTE

Jeg har glædet mig helt vildt meget til i dag! For et stykke tid siden besluttede min mor og hendes mand at starte deres eget og i dag går de i luften med deres nye vintage interiør univers, Hornbæk Brocante, og tilhørende webshop.

Min mor er gennemfransk uden rent faktisk at være franskmand; hun taler flydende fransk og har gjort det siden hun var helt ung, hun har brugt det meste af sit liv på at arbejde i franske virksomheder og derfor stod det også klart at næste kapitel skulle indebære noget fransk i en eller anden forstand. I Juli stoppede hun på sit arbejde og har nu, sammen med sin mand, kastet sig ud i vintage interiør branchen. Min mor og hendes mand har gennem hele deres forhold rejst meget. Her har de, i særdeleshed på deres ture til Sydvestfrankrig forelsket sig i alle de fantastiske fund, der findes på diverse markeder. Derfor har de nu brugt det sidste lange stykke tid på at købe varer ind rundt omkring i verden og skabe deres eget vintage interiør univers fyldt med håndplukkede unika-fund i god kvalitet – det er nu blevet til Hornbæk Brocante (Hornbæk fordi de bor i den gamle bydel i Hornbæk ud til hav og strand). Hornbæk Brocante byder på alt fra charmerende møbler, til fantastiske vaser, krukker og vinbobler til smukke barborde. Personligt synes jeg det kan være svært at finde de gode ting, der gør ens hjem personligt uden at det ligner alle andres og Hornbæk Brocante er uden tvivl løsningen.

Hvis der er nogen hvis stil jeg stoler på er det min mors og derfor er jeg også helt utroligt stolt af det eventyr hun er sprunget ud i. Derudover synes jeg at det er en helt skøn tendens med vintage – ikke mindst på interiør-fronten og der er virkelig mange fine ting at finde på webshoppen, der åbner i dag. Sørg desuden for at følge med på Instagram HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE JEANS PERFECTION