WEEKDAY WISHES

DAYS GONE BY

Jeg har tømt min kamerarulle for billeder fra den sidste måneds tid. Der er sket lidt må man sige – fra museumsbesøg til lockdown igen. Håber alle hænger I og passer på hinanden.

Mit sofabord inklusiv Suzanne Brøgger og i-D. Amaryllis-blomsten er siden sprunget ud og blevet for tung til at stå op selv, så den er kommet i en flot vase. Shout out til at købe en blomst og følge med i dens udvikling dag for dag (som min søster ville sige: “get a life”)

Mozarella, citron og dl bæger til pastavand. Så kan I selv tænke jer til resten…

Glæder mig overdrevet meget til at teste Karmamejus nye scalp brush (modtaget i gave) – den kan både bruges i vådt og tørt hår og er den oplagte julegaveidé.

Glæder mig også til at teste disse lækre hårprodukter fra Hårklinikken!

Kæmpe crush på disse!

Min Glossier Black Friday bestilling (BF er det eneste tidspunkt de nogensidne har sale) bestående af deres bubble wrap øjencreme, som jeg ikke har prøvet før (den er virkelig god) og to af mine favoritter; mintbalmdotcom og solution.

Efter løbetur i koldt aftenvejr, hvor jeg endda lykkedes med at få sok 🙁 Kan i øvrigt virkelig anbefale Hoka One One’s løbesko – købte mine i Endurance på Gammel Kongevej.

I weekenden var jeg i sommerhus med min lillesøster – vi morgenbadede, drak masser af kaffe, tændte op i pejsen og hyggede så meget.

Stuen i mit sommerhus.

For et par lørdage siden var jeg forbi Hotel Guldsmeden på Islands Brygge og blive tæsket igennem af Timmy Kimose sammen med to veninder. Det var virkelig hårdt og sjovt.

Forleden modtog jeg en virkelig god pakke fra H2O Sportswear (reklame) fyldt med blødt og pænt sportstøj og et par af deres ikoniske, chunky slippers, som jeg har haft på lige siden. Tjek deres nye kollektion HER.

 Jeg har det lidt ærgerligt over ikke at kunne vise min flotte pallietjakke fra Dante6 (reklame) frem IRL, for den er virkelig pæn. De sendte den til mig som gave i anledning af at de har åbnet butik i Magasin. Måske den skal på til jul?

Asics sneakers*

På besøg i Hornbæk Brocantes showroom i Hornbæk. Der kommer flere pop-ups i det nye år, men ellers kan man finde dem HER.

Det eneste tidspunkt jeg har set solen i December so far – på stranden i Kulhuse <3

Nu er Glyptoteket desværre lukket, men så snart det åbner igen d. 4. januar vil jeg anbefale, at man tager ind og ser Gaughin-udstillingen, hvor der bliver taget et kritisk blik på hans tilgang til sine værker set ud fra et postkolonialt perspektiv. Virkelig spændende, smuk og tankevækkende udstilling.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY WISHES