SOMMERHUSPROJEKT

WISHES

Det er blevet SOMMER! Så dejligt! Jeg gad godt gå weekenden i møde i nedenstående outfit. Tasken fra Kozha Numbers, øreringene fra RAGBAG og blazeren fra Arket har stået øverst på min wishes-liste i mine noter i et godt stykke tid og overvejer lidt om jeg skal treate mig selv med en af tingene. Alle tre items er intet mindre end perfekte både til hverdag og til festligere arrangementer.

SHORTS Arket*

EARRINGS RAGBAG 

BLAZER Arket*

BAG Kozha Numbers

TANK TOP Weekday*

SNEAKERS Nike

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERHUSPROJEKT