I wish I was wearing

Adélie Pre-Sale!!!

adelie_pre-sale-invite_web.jpg
På mandag starter Adélie-butikken på Guldbergsgade, Nørrebro udsalg. Der er virkelig mange gode ting fra forskellige seje brands og derfor er det ekstra sejt at man imorgen søndag kan svinge forbi til før-udsalg! 

 

On monday the Adélie store on Guldbergsgade, Nørrebro will start their sale. There are a lot of good stuff from cool brands and what makes the whole thing extra cool is the fact that you can swing by the shop tomorrow for the pre-sale! 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wish I was wearing