Blue Suede Bag

Dagens

foto 2.jpg
foto 1.jpg
“Outfit of the day” from today where I have spent my time eating breakfast at Ipsen & Co. on Gammel Kongevej, handing in some of my old clothes at Muda Nashi on Godthåbsvej and hanging out at the spa located in the basement of Frederiksberg swimming pool & spa.

 

“Dagens” fra idag hvor jeg har brugt dagen på at spise morgenmad på Ipsen & Co. på Gammel Kongevej, afleveret en masse tøj hos Muda Nashi på Godthåbsvej og hængt ud i kurbadet som ligger i kælderen i Frederiksberg svømmehal.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue Suede Bag