Dagens

This Weekend: Way out West and Weekday!

Skærmbillede 2014-08-07 kl. 22.35.02.png
OutKast-bestival-1.28.2014.jpg
Tomorrow morning at very early o’clock Sidsel and I will take a train to Sweden to attend the Way Out West Festival for the whole weekend.  Weekday is the main sponsor at the festival and they have made a COOL t-shirt collection embracing the artists who are playing at the festival. I cannot wait to see Robyn & Röyksopp, Outkast, Icona Pop, The National, Pusha T and the list goes on… Looking SO much forward to it! I will be updating with highlights, fresh Weekday outfits outfits, fun moments etc. here at the blog and on my Instagram profile the whole weekend!

Imorgen (meget tidligt) tager Sidsel og jeg toget til Sveruge hvor vi skal tilbringe weekenden på Way Out West Festival. Weekday er hovedsponsor på festivalen og de har lavet nogle mega cool t-shirts dedikeret til de seje kunstnere som skal spille på festivalen, jeg skal nok sørge for at vise billeder af dem i weekenden! Jeg kan slet ikke vente til at høre Robyn & Röyksopp, Outkast, Icona Pop, The National, Pusha T osv. osv… Jeg glæder mig så meget! Jeg skal nok være flittig til at opdatere her på bloggen og på min Instagram profil hele weekenden 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens