AMRO interview

The perfect fit

Skærmbillede 2014-09-10 kl. 10.52.18.png
If you have stopped by a Weekday store lately you would know that they have something new cooking. They have recently launced a collection of jeans representing every day of the week (and more). I went by the shop yesterday and found my two favorites: Saturday which is a pair of ultra skinny jeans, mid/low rise and very stretchy and Issue which is my ultimate favorite with a looser fit and straight legs. All the styles come in different washes so there is a guarantee that you will find a pair that fits your style and personality perfectly. See all the styles HERE

 

Hvis du har været forbi en Weekday butik her på det seneste ved du også at de har noget nyt i ærmet. De har for nyligt launchet en jeans kollektion som repræsenterer alle ugens dage (og lidt til). Jeg var forbi butikken igår og jeg fandt to favoritter: Saturday som er mega skinny med midt/lav talje og virkelig meget stretch og Issue som endte med at blive min klare favorit (og som kom med hjem) – den har et lidt løsere fit og lige ben og er bare ekstremt pæn og behagelig! Alle modellerne kommer i forskellige vaske så der er garanti for at finde det perfekte par som passer bedst til ens egen stil og personlighed. Se alle modellerne HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMRO interview