Dagens

Kitsch in my hair

kitsch.jpg
I have loved the kitsch hair ties ever since I bought my first pack in Holly Golightly earlier this year. I started out with the black ones and then I could not help myself so I got some shimmery ones as well. Friday I received a delicious package from Barnholdts, who has the Danish agency to the ties, with these cool ties so now my collection has grown even bigger. I think they are insanely cute and I like having different colors so I can match my hair tie with my outfit. I wear the ties in a low knot, in a high ponytail or around my writst. 


Jeg har været vild med kitsch hårelastikkerne siden jeg købte min første pakke i Holly Golightly tidligere i år. Jeg startede med de sorte, men så kunne jeg ikke dy mig og måtte også have nogle i glimmer. I fredags modtog jeg en virkelig skøn pakke fra Barnholdts, som har det danske agentur på elastikkerne, med disse fine elastikker i så nu er min samling endnu større. Jeg synes de er virkelig cute og jeg elsker at have forskellige farver så jeg kan matche min hårelastik med mit tøj. Jeg bruger dem i en lav knold, i en høj hestehale og rundt om mit håndled.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens