Band of Jules / Give-away

party time!

image1xxl.jpg
I have gotten a very expensive habit of browsing the entire ASOS site whenever I am bored – it feels so therapeutic. I add all the things that I like to the basket and then I just close the page afterwards (after convincing myself that I am broke and that I do not need all that stuff, and that I already have four different black jackets in my closet). However, I could not make myself remove this awesome dress from my basket so I ended up buying it. I think it is SOOO pretty with the metallic rib fabric and the cut and I actually do not have that many dresses in my closet so it is a totally legit buy – perfect for the party season!

 

Jeg har fået en meget dyr vane hvor jeg browser hele ASOS siden igennem hver gang jeg keder mig – det føles simpelthen super terapeutisk på mig. Jeg adder samtlige ting jeg kan lidt til kurven og så sorter jeg ud eller lukker siden (efter jeg har overbevist mig selv om at jeg er super broke og at jeg ikke mangler alle de ting – OG at jeg allerede har fire forskellige sorte jakker som ligner hinanden i mit skab). Men jeg kunne altså ikke få mig selv til at fjerne denne mega niceness kjole fra kurven så den endte jeg altså med at købe. Jeg synes den er SÅÅÅ pæn med det metalliske rib-stof og det feminine cut og jeg har faktisk ikke særlig mange kjoler i mit skab så det er helt okay – den er ret perfekt til festsæsonen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Band of Jules / Give-away