SELECTED Grand Opening!

Monki Store Opening

1.jpg
2.jpg

I live in the Frederiksberg part of Copenhagen right between the big Frederiksberg Garden and the Frederiksberg Shopping Mall. To be honest, the mall is not a place I go to very often, regardless of my constant shopping craving and my obsession with American malls. I just do not find the selection of shops very appealing. However, I have a strong feeling that is going to change now! Two days from now on March 26 the mall will open the doors and introduce a bunch of new cool shops including one of my favorite high street shops Monki! And of course I am all dressed in a fresh spring outfit Monki to celebrate the good news!

 The store will open at 10 AM this Thursday at Frederiksberg Centret (Falkoner Allé 21-23) and there will be a 20% discount ALL DAY! See you there and remember to use the #monkistyle hashtag if you are an Instagram user!
 

Jeg bor på Frederiksberg lige midt imellem Frederiksberg Have og Frederiksberg Centret hvilket jo er rigtig niceness. For at være ærlig så er Frederiksberg Centret ikke et sted jeg er kommet så tit på trods af min kæmpe shoppe-trang og min fascination for amerikanske malls. Jeg synes bare ikke helt at butiksudvalget spiller. MEN jeg har virkelig på fornemmelsen at dette kommer til at ændre sig nu! Om to dage, d. 26. Marts, åbner der en masse nye butikker i centret – inklusive en af mine yndlings high-street butikker Monki! Naturligvis er jeg klædt i Monki fra top til tå for at fejre de gode nyheder!

 Monki-butikken åbner kl. 10 på Torsdag i Frederiksberg Centret (Falkoner Allé 21-23) og der vil være 20% rabat HELE dagen! Vi ses derhenne!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELECTED Grand Opening!