DAGENS

DANISH SNEAKS!

arkk.jpeg
There’s a new Danish sneakerbrand in town – it’s called Arkk Copenhagen and they are launching during this week in connection to Copenhagen Fashion Week. The sneaks are completely awesome and it is very refreshing with a new Danish sneakerbrand! Check out their website here and their Instagram here!

Der er et nyt dansk sneakerbrand i byen – det hedder Arkk Copenhagen og de launcher under den Københavnske modeuge denne uge. Sneakersne er mega seje og det er virkelig forfriskende med et nyt dansk sneakerbrand. Tjek deres hjemmeside her og deres Instagram her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS