Kærestesorger for Dummies

The Perfect Boots

IMG_2141-(1).jpg
I have been looking all over for a pair of less-expensive heeled boots that looks like these perfect Isabel Marant boots, and now I have found them (thanks Asos!) They are suede, they have the perfect round 7,5 cm heel and they are so comfy!

 

Jeg har virkelig ledt længe efter et par (lidt billigere) støvler med hæl som ligner disse perfekte Isabel Marant støvler, og nu har jeg fundet dem (tak Asos!) De er i ruskind, de har den perfekte runde 7,5 cm hæl og de er mega behagelige!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestesorger for Dummies