PIeces Favourite Essentials

Weekend Outfit

IMG_2333-(2).jpg
IMG_2309-(1).jpg
I am spending my weekend in the U.S. (yet again – welcome back jetlag my dearest friend!) to visit some family together with my dad. However, if I was in Copenhagen I would probably be spending my weekend inside wearing this perfect weekend outfit and drink red wine and watch a great movie, as I did a couple of weekends back. I seriously cannot get enough of these beautiful Won Hundred loafers – they are definitely one of my best purchases ever! 

 

Jeg tilbringer weekenden i USA (igen, igen – velkommen tilbage jetlag min kære ven) for at besøge noget familie sammen med min far. Hvis jeg var i Københaven i weekenden ville jeg sandsynligvis tilbringe min weekend i min lejlighed i dette perfekte weekend outfit med et glas rødvin og en god film, ligesom jeg gjorde et par weekender tilbage. Jeg kan virkelig ikke få nok af disse smukke Won Hundred loafers – de er et af mine bedste køb nogensinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIeces Favourite Essentials