Weekend Outfit

PAPAYA!

IMG_4032.jpg
IMG_4033-(1).jpg
I have become a huge fan of this Mario Badescu Papaya bodylotion from Beauty Hero! First of all its smell is absolutely amazing, however, it is also one of the best moisturizer’s I have ever tried for my body! I used it before I went to bed when I was in Florida and it works really nice and relaxing on your skin after a day in the sun, and I have been using it every morning since I got back as well. My skin loves it as it soakes it up immediately and leaves the skin nice and soft but not sticky. Definitely a new favorite! 

 

Jeg er blevet kæmpe fan af denne Papaya bodylotion fra Mario Badescu hos Beauty Hero. Først og fremmest er duften fuldstændig fantastis, men det er også en af de bedste fugtighedscremer til kroppen jeg nogensinde har prøvet! Jeg brugte den hver aften før jeg gik i seng da jeg var i Florida, og den var helt perfekt for huden efter en dag i solen da den er mild og virker beroligende på huden. Jeg har brugt den hver eneste morgen siden jeg kom hjem og min hud elsker den virkelig – den suger cremen til sig med det samme og efterlader huden lækker og blød uden at være for creme-klistret. Bestemt en ny favorit!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend Outfit