CRUSHING ON BAGS

NORMANN COPENHAGEN / TRACE

602451_Trace_Rug_BlushDarkGreen_4_Detail.jpg
602452_Trace_Rug_RoseSand_1_Front.jpg
602452_Trace_Rug_RoseSand_3_Front&Back.jpg
I love the new TRACE rugs from Normann Copenhagen and I really wish this was lying on my floor in my apartment! One of the really cool things about the rugs is that they are double-sided, so you actually get TWO rugs in one! Check out the rugs and the rest of the colors HERE

 

Jeg er helt vild med de nye TRACE gulvtæpper fra Normann Copenhagen og jeg ville virkelig ønske dette smukke tæppe lå på gulvet i min lejlighed. En af de seje ting ved TRACE tæpperne er at de er flotte på begge sider og dermed vendbare, så man får faktisk to tæpper i ét! Tjek tæppet og de andre fine farvekombinationer ud HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRUSHING ON BAGS