SEE YA!

DAGENS

IMG_4987-(1).jpg
SORRY for the lack of posts this past week – I have been insanely busy with school and work AND I somehow managed to be down with the flu for a couple of days as well. However, I am back and starting off with my outfit of the day from Friday – wearing one of my favorite spring outfits, namely this knitted outfit from GRAUMANN DESIGN. I hope you have all enjoyed your long weekend and that you are getting ready for a new week! 

 

BEKLAGER big time for manglende posts den sidste uges tid – jeg har haft vildt travlt med skole og arbejde OG jeg formåede også lige at blive knockoutet af influenza et par dage. MEN nu er jeg tilbage og vil starte med at vise jer mit outfit fra i fredags hvor jeg var iført en af mine absolut yndlings forårssæt – og et strikket et af slagsen fra GRAUMANN DESIGN. Jeg håber I har nydt (nyder) jeres lang weekend og er klar til en ny uge lige om hjørnet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEE YA!