RIHANNA ANTI WORLD TOUR

Adidas Ultra Boost Uncaged

IMG_6585.jpg
IMG_6587.jpg
HOW COOL are these Adidas Ultra Boost Uncaged sneakers??? Well, as a matter of fact think they are REALLY cool! They are comfy enough to wear as “slippers” at home and dope enough to wear with any outfit! I cannot find the sneakers anywhere online, but you can find the previous version at Rezet here

 

HVOR SEJE er de her Adidas Ultra Boost Uncaged sneakers lige??? Jeg synes de er overdrevet seje! Og så er de behagelige nok til at bruge som “hjemmesko” og seje nok til at sætte sammen med alle slags outfits! De er simpelthen ikke til at støve op nogle steder online, men find den tidligere version hos Rezet her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIHANNA ANTI WORLD TOUR