DAGENS

SELFIE STICK AND SNEAKERS

IMG_7004-(1).jpg
Some outfit/sneaker close-ups taken with my awesome selfie stick. Both the pants and the tee are from I Blame Lulu – a high end 2nd hand store on located on Østerbro. It is definitely worth a visit, they have sooo many hidden treasures! 

 

Et par outfit/sneaker close-up billeder taget med min seje selfie stang. Både bukserne og t-shirten er fra I Blame Lulu – en high end 2nd hand butik på Østerbro. Den er virkelig et besøg værd, de har SÅ mange gode ting!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS