Noah Carter

Adélie IG GIVEAWAY

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at min yndlingsbutik på Nørrebro er Adélie (se for eksempel bare min Society B introvideo). I forbindelse med at det for alvor er blevet tid til varme jakker, har jeg i samarbejde med Adélie-butikken stablet en Instagram giveaway på benene, hvor I har chancen for at vinde denne megaseje og supervarme vinterjakke fra Ganni. For at deltage skal I simpelthen følge Adélie på Instagram HER og kommentere med jeres yndlingsemoji på min konkurrenceopslaget på min Instagram HER. Vi trækker en vinder næste tirsdag, så I har en hel uge til at være med! <3

It is no secret that my favorite store at Nørrebro is Adélie (you can see for yourselves in my Society B introduction video). In connection with the weather getting colder, I have teamed up with Adélie for an Instagram giveaway, that will help you all stay warm. You can win this supercool and very warm coat from Ganni. All you have to do to participate is to follow Adélie on Instagram HERE and comment with your favorite emoji on my giveaway post on Instagram HERE. We will pick a winner next Tuesday, so you have a whole week to participate <3

adelie-giveaway collage-5

SUNNIES Fall Winter Spring Summer 

BAG Marie Jedig x Markberg

COAT Ganni at Adélie

SWEATER Weekday (old)

JEANS Asos (on sale)

SNEAKERS Nike (old)

1 kommentar

 • Great blog you have here but I was wanting to know if
  you knew of any forums that cover the same topics talked about here?
  I’d really like to be a part of group where I can get responses from other knowledgeable individuals
  that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Bless you!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noah Carter