NEW IN

Katrine Kristensen // I MISS YOU

Jeg har længe været fan af Katrine Kristensens håndlavede smykker. Hun er især kendt for sine smukke smykker, som forestiller øjne i alverdens forskellige afskygninger og farver, men jeg er endnu mere vild med hendes nyeste kollektion ‘I MISS YOU’. Alle smykkerne er SÅ smukke og jeg ville ønske at jeg ejede een af hver af sølvsmykkerne! Jeg har lige bestilt denne ørering hjem og jeg glæder mig til at modtage den!

I have been a fan of Katrine Kristensen’s handmade jewelry for a while now. She is especially known for her eye-jewelry with eyes in different forms and colors.However, I am even more in love with her newest ‘I Miss You’ collection. All the items are so beautiful and I wish that I could just wear one of each of the beautiful silver pieces! I have just ordered this earring online and I cannot wait to wear it!

collage-29

TEARDROP NECKLACE 

STEADY TEARDROP EARRING

THICK TEARDROP EARRING

THIN WAVE RING

MELTED RING

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN