Mar. 4, 2017

NOMESS HEAVEN

Når jeg er i Illums Bolighus får jeg altid sommerfugle i maven, når jeg når til Nomess’ univers. De laver de flotteste puder, som er superbløde og består af memory-foam, de flotteste reolsystemer, smuk opbevaring i form af kasser og ordnings-systemer, notesbøger og faktisk så er ALT hvad de laver bare virkelig pænt. Jeg har samlet mine favoritting, som alle står højt på min ønskeliste, nedenfor.
Man kan se deres fulde sortiment på deres hjemmeside, og derudover kan man finde deres ting i Illums Bolighus eller på Moodings. Jeg har linket til de ting jeg kan finde online under billedet.

Whenever I visit Illum’s Bolighus I always get super excited when I come to the Nomess department. They make the most amazing pillows, that are super soft and in memory-foam, the most beautiful shelving systems, amazing storage solutions and notebooks. Actually EVERYTHING from Nomess is really cool. I have gathered my favorit items below.

skaermbillede-2017-03-10-kl-11-53-53 skaermbillede-2017-03-10-kl-11-54-11

 

NOTEBOOK // TABLE // MIRROR BOX // PLASTIC BOX // TOTE BAG // PINK SHELVE // GREY SHELVE // SMALL BOX // BIG BOX // GREY PILLOW // PINK PILLOW 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mar. 4, 2017