Oh x H2O x Freja Wewer

Mar. 19, 2017.

Et outfit-billede fra weekenden, hvor jeg fejrede min kærestes fødselsdag iført min nye kjole fra Skall Studio. Jeg har længe været fascineret af brandet og dets tidsløse æstetik og deres høje kvalitet og det er bestemt ikke sidste item, som flytter ind i min gaderobe. Man kan læse mere om brandet HER, hvis man har lyst.

An outfit pic from this weekend, where I celebrated my boyfriend’s BDAY, wearing my new dress from Skall Studio. I have been fascinated by Skall Studio and their timeless aesthetics and their high quality for a while now and I can guarantee that the dress is not the last item I am brining into my wardrobe. You can read more about the brand HERE.

img_3527

EARRINGS Mango (similar here)

DRESS Skall Studio 

PANTS &other stories 

SHOES Asos

contains sponsored links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Oh x H2O x Freja Wewer