Adidas Warp Knit

Awesome Girls!

Indlægget er sponsoreret af Pieces

img_7108

Pieces sætter fokus på det kvindelige køn og girlpower med deres nye ‘Awesome Girls’ mini-kollektion, som består af nogle virkelig fine t-shirts med ‘Awesome Girls’ broderi på. Desuden har de valgt ANYA, som model for kampagnen, hvilket jeg synes er virkelig svedigt, for hun er så skøn og fin! Sørg lige for at se den fine video, hvor hun hylder sin veninde Karen – så cute!

Ideen med kampagnen er, at vi kvinder skal hylde hinanden og huske at fortælle hvor meget vi sætter pris på hinanden. Jeg har SÅ mange fantastiske kvinder i mit liv, så det var en no-brainer, da jeg sagde ja til at sprede ordet om kampagnen. Jeg har naturligvis valgt at dedikere et blogindlæg til min lillesøster, Laura, for at hylde hende og vise hende hvor meget jeg sætter pris på hende.

Det er ikke første gang at jeg nævner min lillesøster Laura her på bloggen, hun er nemlig mit et og alt og en kæmpe inspiration for mig. Jeg var fem år, da Laura blev født og jeg var bestemt ikke tilfreds med at skulle dele opmærksomheden med en lille prut. Jeg var virkelig streng til tider, men inderst inde elskede jeg hende naturligvis også (i hvert fald for det meste). Nogle gange kan jeg få helt ondt i maven, af at tænke på hvor streng jeg var overfor hende, da vi var mindre. Specielt fordi hun bare var virkelig, virkelig sød og nuttet.

img_7122

Allerede fra hun var ret lille skilte hun sig ud fra mængden med sit uglede hår og sin skæve personlighed og hun er vokset op til at blive fuldstændig sin egen søde, sjove, mærkelige, smukke, fantastiske person. Jeg beundrer hende så meget på mange forskellige parametre – hun er kreativ, hun er sej, hun er modig og så er hun en virkelig sjov. På mange måder kan man sige at hun er min bedste veninde, men jeg synes alligevel ikke ordet ‘veninde’ passer til vores relation, da søster-relationen alligevel er markant anderledes. Men én ting er sikkert; hun er den person, som jeg stoler allermest på i hele verden.

img_7123

Hun er min største kritiker, min største støtte og så er hun muligvis den eneste person i hele verden, som jeg ved altid vil være 100% ærlig overfor mig. Hun presser mig konstant til at være den bedste version af mig selv, uanset om der er tale om de dumme ting jeg siger, den bluse jeg har købt, som ligner ALLE mine andre bluser, tonen på min blog, en bums på ryggen eller alt imellem himmel og jord.

Hun er den eneste person i verden, som jeg 100% ikke er blufærdig eller flov overfor og så er hun min yndlings soveven. Jeg elsker naturligvis at sove med min kæreste, som jeg bor med, men jeg ser altid frem til ferier med Laura eller juleaftener, hvor jeg ved at vi skal sove i samme seng, for det er bare SÅ hyggeligt og trygt. Desuden så taler hun ret meget i søvne, hvilket altid er VIRKELIG grineren!

img_7118

Jeg skal huske at Laura, selvom hun er min lillesøster også er en stærk, ung, kvinde, som jeg ikke længere skal tage mig af og passe på, som jeg har gjort siden hun blev født. Det kan jeg godt glemme en gang imellem, men jeg ved det altså godt inderst inde. Hun er så sej og dygtig og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget tiltro jeg har til hende. Jeg er overbevist om, at hun kommer til at sætte sit præg på verden på en positiv og sej måde og jeg kunne ikke være mere stolt.

Så tak Laura, fordi du er dig og fordi du er den bedste søster for mig. Jeg er så taknemlig for at have dig i mit liv og jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre uden dig. Du er også den eneste person i verden, som jeg kunne finde på at få en tatovering med – derfor står der ‘Lauri’ på min venstre hofte, ligesom der står ‘Mao’ (mit kælenavn – forkortelse for ‘Maofine’) på din højre hofte. Always connected <3

Elsker dig Lauri! Tak for dig <3 Girlpower!

Find den flotte gule t-shirt HER

img_7119  img_7111

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas Warp Knit