Narciso Rodriguez 'For Her'

WHAT TO PACK?

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg sidder i skrivende stund på flyet på vej til 2 ugers sommerferie i USA. Jeg har ikke pakket min computer, men jeg har til gengæld planlagt en masse indlæg til jer mens jeg er væk. Og ellers så synes jeg I skal følge med på Instagram, hvor jeg kommer til at poste en hel masse.
Som jeg skrev i et tidligere indlæg, så ved vi jo ikke 100% hvad ferien kommer til at bestå af endnu. Vi kommer måske til at tilbringe et par dage på stranden, hvis vi tager til Long Beach og det kan også være at vi er heldige, at få adgang til en pool eller to. Men én ting er sikkert; det meste af vores tur kommer til at bestå af byferie og det kommer til at blive varmere end varmt. Derfor står nedenstående ting øverst på pakkelisten; solcreme, kildevandsspray, gode sneakers, en badedragt, luftig sommerkjole og en god kasket… og solbriller naturligvis!

I am currently sitting on a plane on my way to two weeks vacation in the US. I have not packed my computer, but I have however planned a lot of posts for you wile I am gone. Also, make sure to stay tuned on Instagram, where I will be posting a lot of good stuff.
As I wrote in an earlier post, we are not a hundred percent sure about how our vacation is going to play out. We might be lucky enough to get a couple of days at the beach and we might even catch a pool or two. However, most of the time will be spent walking around in cities, which is why these things are on top of my packing list; sunscreen, thermal water spray, great walking sneakers, a bathing suit, a light summer dress and a good cap… and sunnies of course!

 

skaermbillede-2017-06-20-kl-14-59-25

 

DRESS Mads Nørgaard 

SUNNIES Asos 

THERMAL WATER SPRAY Avène 

ANTI-AGE SUNSCREEN Avène 

BATHING SUIT Mads Nørgaard 

CAP Hosbjerg 

SNEAKERS Nike from Rezet Store (on sale in other colors!)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Narciso Rodriguez 'For Her'