Days Gone By

CPHFW: August 9, 2017

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg kører på ingen måde modeuge full time, da jeg jo arbejder fuldtid på Splay, men jeg prøver at nå nogle ting om aftenen. I aften står den for eksempel på Saks Potts show og Mads Nørgaard middag og fest, hvilket jeg glæder mig til. Igår nåede jeg forbi Revolver-messen, hvor jeg så nærmere på Blanche, Elaine Hersby, Freya Dalsjø, Saks Potts og H2O. Der kommer et CPHFW recap imorgen og I kan se mit outfit fra igår nedenfor.

I am not going all in on fashion week this week as I work full time at play. I do, however, try to manage to make it to a few things after work hours. Tonight I will be attending the Saks Potts show and the Mads Nørgaard dinner/party, which I look insanely much forward to. Yesterday I stopped by the Revolver trade, where I had a closer look at Blanche, Elaine Hersby, Freya Dalsjø, Saks Potts and H2O (I will post a recap tomorrow). You can see my outfit from yesterday below.

img_8728 img_8729

BLAZER Cerutti (my dad’s)

SHIRT Storm&Marie (coming soon)

T-SHIRT Uniqlo 

JEANS Marie Jedig x Storm&Marie (old)

SLIPPERS H2O x Oh! + Freja Wewer

EARRING Uma Jewelry

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By