VACATION TIME

FENTY PUMA CLEATED CREEPER

Indlægget indeholder reklamelinks

Imorgen launcher de her creeper beauties, som er Rihanna og Pumas seneste collab. Man kan købe dem fra kl. 10 hos Rezet – både online og i butik. Jeg er som altid MEGET begejstret og jeg må endnu engang bøje med i støvet for dronningen over dem alle – RiRi. Det var en no-brainer, at jeg skulle have fat i et par og jeg synes de er så FUCKING (excuse me) seje! Og så gør det jo heller ikke noget, at de adder lidt til ens højde. Frede har i øvrigt lært mig, hvordan de skulle relaces <3 Følg nedtællingen og køb HER.

These creeper beauties are launching tomorrow in Rezet – 10 AM online and in stores. It is the latest result of Rihanna and Puma’s latest collab and yet again I am a BIG FAN – to me, this world has one queen and her name is RiRi. It had to get my hands on them and I think they are FUCKING (excuse me) cool! And I don’t mind their adding a couple of centimeters to my height either. Frede has been so kind as to show me how I should relace them<3 Follow the countdown and buy the creeper HERE.

img_9339

FENTY PUMA CLEATED CREEPER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACATION TIME