MANGO // NEW IN

NEW IN // FILLING PIECES

Indlægget indeholder sponsoreret indhold.

img_9819

Som I måske har set på min Insta, så har jeg været så heldig, at få fingre i mine drømme sneakers, som jeg nævnte i indlægget HER – nemlig Roots Runner Knits-modellen fra Filling Pieces.

Filling Pieces har faktisk været i gamet siden 2009, men de er, efter min mening, virkelig stormet frem med fantastiske modeller indenfor det seneste år og de har nærmest revolutioneret sneaker-scenen med deres clean, innovative og virkelig seje design. Jeg regner i hvert fald ikke med, at dette er mit sidste par sneaks fra Filling Pieces og jeg bl.a. disse og disse i kikkerten p.t. Rezet Store har et ret godt udvalg af Filling Pieces i deres butikker og online FYI <3

As you might have seen on my Instagram, I have been so lucky as to get my hands on the sneakers of my dreams, that I also mentioned in THIS POST – namely, the Roots Runner Knits-sneaker from Filling Pieces.

Filling Pieces has been in the game since 2009, but I think they have been doing extremely well especially for the past year with their clean, innovative and cool design. I am most certain, that this will not be my last pair of Filling Pieces sneakers. I am currently also crushing on these and these. Rezet Store has a pretty great Filling Pieces selection in their shops and online FYI <3 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGO // NEW IN