October 14, 2017

#HERETOCREATE

OUTFIT GIFTED BY ADIDAS

Som jeg også skrev om i indlægget HER, så er jeg med i en gruppe – Adidas Creators – hvor jeg træner sammen med en række virkelig seje, smukke og stærke kvinder. Efter en lang sommerpause er vi startet op igen, så nu står den på træning hver mandag – nu med den virkelig seje træner Sidsel Godsk. Jeg har så optur over at være igang igen og sidste mandag var vi så heldige, at fotograf Alona Vibe kom og tog nogle virkelig flotte billeder af os. I kan se dem af mig nedenfor 🙂

_ibe2772-kopier _ibe2793-kopier

_ibe3220-kopier

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

October 14, 2017