WEEKDAY // STERLING SILVER

FRIDAY NIGHT

Reklame for ONLY Cocktails
OBS: Jeg har ikke modtaget penge for at skrive nedenstående indlæg. Jeg har fået et gratis cocktail kursus fra ONLY Cocktails imod at skrive en anmeldelse. 

img_6010

I fredags var jeg sammen med en gruppe venner til middag og hvad der endte med at blive en virkelig optur mini-privatfest. De er nogle af mine yndlingsmennesker og vi har det altid dødsjovt. Jeg havde aftalt med ONLY Cocktails, at de skulle komme forbi og give os et lille cocktail kursus – en ting jeg faktisk aldrig har prøvet før, men som viste sig at være MEGA sjovt! Jeg kan knapt nok dosere en gin og tonic ordentligt, så jeg er temmelig grøn på området, men det lykkedes alligevel at lave noget, der både smagte godt og så læx ud, selvom jeg langt fra var den bedste af os (vi havde blandt andet en forhenværende Joe & The Juice shaker/ex-bartender med på holdet – og det er svært at konkurrere med!) Anyway, det var i hvert fald en virkelig sjov måde at spice aftenen lidt op på og samtidig drikke lækre cocktails – perfekt kombi!

Det foregik sådan, at Rune, som var vores cocktail-teacher, kom ud og satte op imens vi sad og blev færdige med maden, hvorefter vi fik hver vores cocktail-station rundt om bordet og så var det ellers bare med at se godt efter, når Rune demonstrerede hvordan man lavede de forskellige cocktails, så man kunne gøre ham kunsten efter. Rune hjalp os undervejs (nogle skulle have mere hjælp end andre) og han hjalp også med de sidste justeringer, for at sikre at man endte med den helt perfekte cocktail. Vi lavede tre styks; Bramble, Dark’n’Stormy og Yellow Yum (ONLY Cocktails egen) og kom dermed godt rundt i forskellige ingredienser.

Jeg vil klart anbefale et cocktail kursus med ONLY Cocktails, da det for det første er VIRKELIG sjovt og for det andet gør, at man drikker lidt lækrere drinks end man ellers ville gøre til en privat middag/fest og samtidig virkelig lærer, at sætte pris på de gode cocktails, fordi man selv har arbejdet hårdt for dem. Desuden er det virkelig sjovt dén måde der går konkurrence i den og alle vil lave den flotteste og bedste cocktail.

ONLY Cocktails tilbyder også både velkomst cocktails og cocktail catering, så der er masser af andre muligheder, hvis man ikke er klar på et cocktail kursus. Tjek ud HER og tjek deres Instagram HER

collage-2

423f6b15-7b2e-4f2b-96f6-7a6088910d08

a76a3a80-91ac-433d-9228-4a5f1cbd5c6d

collage-1

0e70ad37-3af4-4ca7-b591-9ebb0f000c61

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY // STERLING SILVER