MARCH 4, 2018

THREE COOL JACKETS

Indlægget indeholder reklamelinks. 
Reklamelinks er markeret med *

collage-9

GREEN JACKET // BLACK LEATHER JACKET // BELTED CAMEL JACKET

Tre drømmejakker fra &other stories! Vidste I forresten, at &other stories fejrer 5 års jubilæum i år? Det er så vildt, at det allerede er 5 år siden at butikken åbnede i København – jeg har virkelig været forbi mange gange og jeg synes det er en af de allerbedste high street butikker der findes! De fejrer deres jubilæum idag – på kvindernes internationale kampdag, med en kampagne, hvor de hylder seje kvinder og kigger tilbage på de fem sidste år. Se mere på deres hjemmeside.

Three dream jackets from &other stories! Did you know that &other stories are celebrating their 5 year anniversary this year? Crazy how time flies and I cannot believe that it has already been five years since their store opened in Copenhagen – it has definitely become one of my favourite high street shops! They are celebrating their anniversary today on the International Women’s Day by celebrating a bunch of cool women and looking back on the past five years. Read more at their website.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 4, 2018