DAYS GONE BY

OUTFIT PERFECTION

I weekenden skal jeg på den spritnye HOPS Festival i Carlsbergbyen og drikke øl i solen og jeg ville bestemt ikke have noget imod, at attende i nedenstående outfit! Jeg har altid elsket Won Hundred, men det er egentlig længe siden jeg har investeret i noget fra brandet – måske skulle jeg get back in the game og investere i det lilla outfit? Deres Pearl Jeans er i hvert fald det mest dreamy fit jeg kan komme i tanke om og jeg ELSKER den lyselilla farve. Det er faktisk en af mine yndlings!

This weekend I will be attending the new HOPS Festival in Carlsbergbyen and I definitely would not mind wearing this outfit! I have always loved Won Hundred, however, weirdly enough it has been a while since I have invested in items from the brand. Maybe I should get back in the game and get my hands on the dreamy lilac outfit? I know that their Pearl jeans are sooo great in their fit and I ADORE the lilac color of the jeans and top. Acutally, it is one of my favourites!

 

skaermbillede-2018-05-16-kl-15-50-41

BAG Theories of Atlantis

TOP Won Hundred 

JEANS Won Hundred

NECKLACE Maria Black 

SUNNIES Blank Sunglasses 

SANDALS Dr. Martens

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAYS GONE BY