OUTFIT PERFECTION

MARIA BLACK ‘CARLO’

Jeg har længe ledt med lys og lygte efter den perfekte sølvkæde i en lidt tykkere og mere massiv udgave end den meget enkle kæde jeg allerede ejer og som jeg har på hver dag. For et stykke tid siden var jeg forbi Maria Black butikken i Silkegade for at få lavet min piercing (gave fra Maria Black) og der faldt jeg over den smukke Carlo-kæde i sølv, som er lige præcis dét jeg har ledt efter. Kæden kommer med et matchende armbånd og nu går jeg og drømmer om sættet – perfekte hverdagssmykker, som man aldrig behøver, at tage af!

I have been looking for the perfect silver necklace for so long – one that is a bit thicker and more massive than the simple one I wear everyday. A while ago I stopped by the Maria Black store in Silkegade to get my piercing (gifted by Maria Black) and I saw the beautiful Carlo necklace, which is exactly what I have been looking for! It comes with a matching bracelet and I am dying to get my hands on both pieces, so I can wear them every single day!

maria-black-carlo-bracelet_1

collage-5

 

BRACELET Maria Black ‘Carlo Bracelet’  // NECKLACE Maria Black ‘Carlo Necklace’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT PERFECTION