OCTOBER 14, 2018

OCTOBER 16, 2018

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Et outfit billede fra tirsdag, hvor jeg mødtes på Beau Marché med to veninder efter arbejde. Skønt at vejret er så nice, at man kan sidde ude efter arbejde (indtil det bliver mørkt en time efter). Jakken er min fars gamle – jeg er altid mega obs på at han skal vise mig ALT det tøj han ikke vil have mere, for han har så mange seje ting, som er helt store og boxy til mig – lige som jeg elsker!

An outfit pic from Tuesday where I met up with two girlfriends for coffee at Beau Marché after work. I love how nice the weather is these days! The jacket is my dad’s old jacket – I always tell him to show me all clothes that he is considering getting rid off so I can steal it. I love how oversized and boxy it is!

 

EARRINGS Pico 

TOP Hosbjerg (gifted – coming soon!)

LONG SLEEVED TOP I-D

JACKET Vintage Cerutti (similar here*)

PANTS Calvin Klein (old – similar here*)

BOOTS ShoeBiz (gifted)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER 14, 2018