WEEKDAY: JEANS FOR FALL

DREAMY OUTFIT

I disse dage, hvor det begynder at blive koldere og mørkere er jeg af den overbevisning at less is NOT more. Jeg er totalt klar på farver og bløde ting. Nedenstående outfit ville være helt extra på en lørdag som idag. Heldigvis har jeg allerede jakken <3

These days when it is getting colder and darker I am of the conviction that less is NOT more. I am so hot for colors and soft items these days. The outfit below would be perfect for a Saturday like this. Luckily I already have the jacket <3

 

PUFFER JACKET 66 North

SUNNIES Le Specs*

BAG Won Hundred 

SNEAKERS Nike

SKIRT Envii 

SWEATER Resumé 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY: JEANS FOR FALL