OCTOBER 31, 2018

NOVEMBER 1, 2018

I torsdags var jeg på Frankies Pizza på Østerbro aka. pizza heaven for tredje gang (inviteret). Jeg elsker den afslappede stemning, lokalet, det søde personale og ikke mindst deres delish pizza! Jeg glæder mig allerede til jeg skal tilbage igen, ikke mindst pga. deres amazing dessert calzone med nutella, mascarpone, oreos og hasselnødder(!!!!!) Det kan i hvert fald klart anbefales <3

EARRING Katrine Kristensen 

JACKET 66 North 

SWEATSHIRT Won Hundred (gifted)

JEANS Won Hundred (gifted)

SNEAKERS Acne Studios

2 kommentarer

  • Josefine

    Hej Caroline,

    Jeg mindes at du har lavet et blogpost omkring, hvilke makeup produkter du bruger, herunder foundation, cremer osv. Jeg kan simpelthen ikke finde det… Hvilken foundation bruger du?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER 31, 2018