NOVEMBER 11, 2018

NOVEMBER 12, 2018

Forleden dag besøgte jeg Graumann showroomet. Graumann er et af mine yndlings brands fordi de laver de flotteste snit, altid laver items i god kvalitet og fordi de forstår at forny sig og overraske mig sæson efter sæson. Jeg bliver altid overrasket og får sommerfugle i maven, når jeg ser deres nye kollektioner og det er den bedste følelse et brand kan få frem i en. Jeg var så heldig at få lov at vælge et par ting fra AW18 kollektionen – blandt andet denne DRØM af et tracksuit, som jeg glæder mig til at mixe og matche med forskellige items i min gaderobe. Igår brugte jeg både overdel og underdel sammen og det viste sig at være det perfekte outfit til at gøre en grå og regnfuld mandag lidt federe.

 

CARDIGAN &other stories*

TRACK TOP Graumann (gifted)

TRACK PANTS Graumann (gifted)

SNEAKERS Shoebiz (gifted)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER 11, 2018