Days Gone By

BODYSTOCKING

Indlægget indeholder reklamelinks. 
Reklamelinks er markeret med *

Jeg er helt besat af bodystockings for tiden. Jeg har en del flotte badedragter, som jeg bruger, men jeg tænker at jeg skal have investeret i nogle ægte bodystockings á la nedenstående. Det er så skønt, når det er koldt, så man ikke har et “stykke med bart”, som min mor ville sige (med henvisning til bart stykke mave). Og så er det bare en dødpæn og sexet form for undertøj synes jeg. Jeg har samlet de bedste fra ASOS nedenfor.

SPAGHETTI STRAPS Fashionkilla*

WRAP BODY Asos *

WHITE RIBBED Monki*

CHECKED PINK Emory Park*

PLAIN WHITE Stradivarius*

SQUARE NECK PrettyLittleThing*

V-NECK Boohoo*

PLAIN BLACK Asos*

WRAP SWIMSUIT Asos*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By