SEPTEMBER 12, 2019

avail is live <3

Reklame for avail.

Idag launcher sitet avail. avail er et site, som samler seje upcoming brands og giver en gruppe kuratorer bestående af influencere og inspirerende personer mulighed for at kuratere indhold ud fra de udvalgte brands via micro-stores. Jeg har eksempelvis lavet min egen micro-store bestående af billeder der inspirerer mig, mine yndlings produkter fra avail’s tilgængelige brands og outfitbilleder. På den måde kan man shoppe mine favorit items direkte fra min micro-store OG lære nye seje brands at kende, sejt ikke? Der er i øvrigt mange andre kuratorer, der virkelig er værd at tjekke ud – eksempelvis er dødseje danske Betty Krag en af avail’s kuratorer.

Stay tuned på min micro-store, som jeg løbende vil opdatere.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER 12, 2019