PERFECTION

DRY CLEANING TIP: JustCleaners

IMG_9006.jpg
For the past 6 months my dry cleaning laundry bag have grown bigger and bigger and I just could not find the time to drop it off at a dry cleaner during the day (plus it always ends up as being wildly expensive!). I had seen some ads for JustCleaners on Facebook and I decided to try it out. It fit perfectly as I am recently at home a lot studying for my exams. The concept is really simple: You book a time for pick-up and a time for delievery that suits you on their website, one of the very nice JustCleaners team members comes to your door to pick up your dirty laundry and a couple of days later they will return your clothes directly to your door – all fresh and clean. AND they accept credit cards and mobile pay. I must say that I am a fan!

 

I de sidste 6 måneder har posen med rensetøj vokset sig større og større og jeg har været for travl og for doven til at få det leveret til et renseri (desuden så kommer jeg altid til at vælge de overdrevet dyre renserier). På det seneste er der dukket en del JustCleaners annoncer op på min Facebook så jeg besluttede mig for at prøve det af. Heldigvis passer det mig helt perfekt lige nu da jeg sidder meget derhjemme og læser til eksamen for tiden. Konceptet er virkelig simpelt: Du booker en tid for afhentning of levering på deres hjemmeside, så kommer en af de søde JustCleaners medarbejdere og henter dit snavsede rensetøj og et par dage senere får du det retur helt friskt og nyrenset – bragt direkte til din hoveddør. OG de tager både kort og mobile pary. Jeg er kæmpe fan og det bliver den eneste rense-løsning jeg kommer til at bruge fra nu af!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECTION