MARCH 10, 2019

MARCH 11, 2019

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg har fået en VIRKELIG pæn trench coat fra And Less (tak for det <3). Jeg har allerede en del trench coats i min gaderobe, men jeg har længe ledt efter en, som både kan fungere som frakke udendørs OG indendørs – nedenstående opfylder simpelthen begge krav og jeg er så glad for den. Synes især det brede bælte, som skal bindes er mega pænt og giver den en mere “indoor” vibe.

TRENCH COAT And Less

SNEAKERS JW Anderson x Converse*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 10, 2019