BLANCHE SS19

BLING IT UP

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Da jeg var i New York i januar med min familie skete der noget med mig. Jeg var med min farmor i Macy’s smykkeafdeling, hvor jeg på besynderlig vis fik øjnene op for bling og diamanter på dén der kvalitetsbling-måde. Siden da har jeg cravet en helt enkel diamanthalskæde og et tilhørende armbånd. SÅ mærkelig og også dyrt i længden. Jeg faldt til gengæld lige over smykkedesigneren Kenneth Jay Lane på Net-a-Porter’s udsalg og det er måske en meget god middelvej? Se de flotte bling items nedenfor!

 

NECKLACE Kenneth Jay Lane*

EARRINGS Kenneth Jay Lane*

EARRINGS Kenneth Jay Lane*

 

EARRINGS Kenneth Jay Lane*

BRACELET Kenneth Jay Lane*

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLANCHE SS19