WEEKEND OUTFIT

WORKOUT WISHES

Reklame for Hunkemöller

Min træningsmotivation for tiden er lig nul. Det går virkelig op og ned (og følger vist også ret meget min cyklus, så vidt jeg kan fornemme). Jeg var ellers kommet ind i en god løbe-rutine, hvor jeg løb med min kæreste en gang om ugen og med min veninde en gang om ugen, MEN så gjorde det pludselig ondt i knæet og det gør det så bare hver gang jeg løber nu – mega irriterende! Derudover gik jeg også (før alt lukkede ned igen) til kickboksning en gang om ugen hos Chin-Gu på Vesterbro (virkelig optur), hvilket jeg glæder mig meget til at komme i gang med igen på et tidspunkt.

Til gengæld får jeg gået en masse lange ture og så klemmer jeg også en 7-minute workout eller to ind en gang imellem. Jeg er af den overbevisning at sejt træningstøj får motivationen til at stige med 200% og efter lidt browsen rundt på nettet fandt jeg ud af, at Hunkemöller laver noget sindssygt sejt træningstøj i en overkommelig prisklasse. Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at træne i nedenstående outfit – heller ikke in public. Jeg synes især at jakken er overdrevet sej – den ville også være god til et par jeans eller udover en kjole til forår/sommer. Derudover ser de tights mega gode ud . Gode tights er alfa omega hvis ens træning skal fungere optimalt, hvis du spørger mig. De skal helst ikke være for lavtaljede og så SKAL de være komfortable og fleksible  – det brede elastisk-stof for oven virker meget lovende til formålet.

Jeg tænker også at nedenstående outfit (måske uden shorts) ville også fungere storartet til en frisk gåtur sammen med en kasket, et par solbriller, en stor kop kaffe og et par seje sneakers. Link til Hunkemöllers sportskollektion.

 

SPORTSJAKKE

SPORTS BH

TRÆNINGSBUKSER

SHORTS

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND OUTFIT