AUGUST 26, 2019

WISHES

Jeg har netop færdiggjort en 30 dages (!!!) Zero Shopping Challenge, som jeg er blevet stillet af min veninde og kollega Cecilie Blaksted, som brygger på en super spændende bog om challenges, som I kan glæde jer til at få fingre i, i December! Denne challenge har fået mig til at reflektere virkelig meget over mine usunde shoppevaner og fået mig til at forstå hvor meget shopping fylder i mit liv. Jeg får ofte pludselige shoppe cravings, som ofte leder til impulskøb, hvilket leder til overflod i min gaderobe. Det skal være slut! Derfor er jeg begyndt at skrive de ting jeg ser og som jeg VIRKELIG ønsker mig ind i en “wishes” liste som note på min telefon. Denne liste genbesøger jeg så en gang imellem og når jeg får lyst til at impulssoppe tænker jeg at jeg i stedet hellere vil spare op og købe noget fra min liste. Listen er også optimal, når man skal give ønsker til sin fødselsdag eksempelvis og så er det et perfekt værktøj til at reflektere lidt mere over hvad man køber. Ting kan sagtens stå på listen i månedsvis og så kan man jo se om cravingen er aftagende eller bliver forstærket. Her er min wishes liste lige nu:

Wilhelmina x Blanca Miro Garcia Yin/Yan øreringe

The Skin Care Bible

Linnholms Ring

2 x 3 kg håndvægte (WTF?)

Cardigan med shoulder pads – endnu ikke lokaliseret endnu

La Veste blazer

Ganni Leopardbukser*

Sko fra Topshop (netop klikket hjem fordi der var 25% flash sale på Topshop.com)

adidas EQT gazelle sneakers

Hunter x Stella McCartney gummistøvler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUGUST 26, 2019